woho

jag är hemma:)
dock inte så brun som önskat, men man kan inte få allt här i världen..
Har iallafall haft det helt underbart! Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag inte skulle tveka att åka tillbaks nu på en gång. Får hoppas att det blir lite värme här hemma istället.
Det var det,
får se ifall det dyker upp nån bild eller så senare :)
Au revoir

grekland

nu maste jag snabba, snabba, snabba mig. Datortiden gar ut alldeles snart. Forresten, vem sitter vid datorn nar man ar utomlands? Haha, patetiskt var ordet. Men nu sitter jag iallafall har och klockan ar snart halv nio. Maste saga att jag sma-njot nar det kom fram att det REGNADE hemma. Forlat for mitt osympatiska satt, men that's me :) Har ar det iallafall allt annat an regn och det ar helt underbart! Synd att jag skulle passa att soka roll som raka i nan film eller sa. Rod var det har! MEN det AR battre att vara rod an vit, alla ganger!
Nu ska jag kila igen, forvanta er inget mer skrivande har den har veckan.
Hej!
/ Rakan

~~~

en onsdag där det hanns med en sväng till Nävertjäl med Johanna och vilka träffar vi där? Jo, Carro och Nathalie som hade legat och stekt i 39 timmar redan :b
Självklart kom alla moln och det började blåsa precis när vi la oss ner och försöket att få lite färg kan räknas som misslyckat. Herregud, hur svårt kan det vara för solen att hålla sig framme? Jag menar, den lär väl knappast ha en massa annat för sig?
Nu ska jag försöka uppdatera mobilen på musiksidan innan vi åker. Känns behövligt!
Sverige-Ryssland, kan det sluta med annat än vinst?

Sköt om er
/ Sandra 'fortfarande vit som en lök' Gimbergsson

Sol, någon?

Jag bara undrar; var är solen och värmen nånstans? Inte är den utanför mitt fönster iallafall för här är det bara regn, grått och en ful gammal lekpark. Egentligen är den väl inte fulare än någon annan lekpark antar jag men den ser bara tragisk och övergiven ut i det här vädret..
Kan väl säga att det känns helt okej att lämna det här i ett par dagar och fara till Kreta och försöka ordna till en synbar bränna istället. (Eller, iallafall bli lite röd om kinderna?) Bara en vecka kvar nu :) Bara för att jag sitter och säger såhär så blir det väl självklart regn och åska hela veckan och jag kommer hem ännu vitare än jag redan är. Men isåfall får vi väl sitta inomhus och titta i gästböcker från tidigare hotellbesökare och försöka föreställa oss det fina vädret som dom har skivit om, och hur varmt och skönt det är i vattnet och hur synd det var om dem eftersom att de råkat bränna sig lite på axlarna av den starka solen. Ojoj, det måste ha varit hemskt att ha så fint väder när man är på solsemester! Dom hade ju inte kunnat veta att solen skulle skina hela dagarna och hade dom vetat det så skulle de självklart ha packat ner mer solkräm. För vem vill få en rodnad på axlarna liksom? Det måste ju vara outhärdligt..
Sen går det ju alltid att förvränga sanningen lite också, ifall man får för sig att själv skriva och berätta om sin semestervecka. "Vädret har varit kanon och jag är helnöjd med hela veckan. Den hade omöjligt kunnat bli mer lyckad." Jag menar, allt är ju relativt?

lördag

Bra dag och nu sitter vi hos Ida. Hennes tangentbord lever sitt eget liv och jag orkar inte bråka med det så det blir en kortis framför skärmen idag :)
dagen har varit bra och nu sitter jag hos Ida med 4 bra tösar och myser. Eller just nu är det inte så mycket mys, mest tjafs om vem som ska skämmas och inte. Haha, hög nivå såhär på lördag kväll..

Plattan

igår och ibörjan var jag nästan grinfärdig. Haha , eller så farligt var det inte men det va riktigt tråkigt och glest med folk i början.. Kan verkligen förstå er som gick hem efter en halvtimme, men jag måste säga att ni missade nånting :)
För sen blev det bra ös, tillochmed riktigt bra ös. Jag måste säga att jag hade riktigt, riktigt, riktigt roligt!
Ös, skratt, vatten, dans, luft, ös, skratt, skratt, skratt, vatten, dans, vatten, skratt, ös, skratt, dans, luft, ös, skratt
Nu är sängen full med små vita frigolitsaker, mindre kul men det kan jag leva med.
Sten, sax, påse ; haha, tillåt mig le :)

och, nu ska jag ägna en rad åt Erica som var så himla gullig :) Gissar att du inte är nån stamgäst på min blogg men ändå. En stor puss är vad du ska ha jänta!

Vet inte om jag har så mycket mer att säga om kvällen, den kan sammanfattas som ett stort leende :) eller kanske ett gapskratt, ja det passade bättre. En gapskrattskväll som gärna får gå i repris!

jiiises

vad skönt att det är sista dagen på fotbollsskolan imorgon! Ni anar inte hur slut jag är.. Att det är rena slavlönen gör väl inte saken bättre heller, haha. Men har man anmält sig av fri vilja så får man skylla sig själv antar jag..
Igår var det regn HELA dagen, woho vad kul.. Att jag tappade ut lunchen på golvet kändes ju bra också. Kände att jag inte riktigt var på humör för sånt efter en regnig, kall och helt igenom dyngsur dag..
Ända bra saken på hela dagen var att veckorevyn låg i brevlådan när jag kom hem :) Bra tajming, otroligt bra! Att Sverige vann kanske man också kan räkna som bra, tillochmed riktigt bra :) Att jag hade tippat 2-0 och vann 50 hela kronor av min kära mamma förgyllde väl dagen ytterligare. Haha, ni ser; det var ju en hel del grejer som gjorde dagen värd :) Wiho!
Efter imorgon blir det liksom sommarlov på riktigt :) Då blir det ner till Stockholm på onsdagen för att fira midsommar  och sen på söndagen bär det vidare till kreeeeta :) Känns helt okej måste jag säga!
Sometimes, life's pretty good :)

hejdå!

hejdå högland, hejdå 9b. Ingen mer grundskola någonsin! Det känns både och.. Skönt men ojojoj så sorgligt! Buhu!
Var runt och kramade alla lärare från låg- och mellanstadiet idag också. Dom ser precis likadana ut allihopa som förut :) Hoppas att dom inte tycker samma om mig (?)
Ikväll är det iallafall avslutningsmiddagen och jag längtar verkligen. Det är liksom inte så att jag tycker det ska bli hyfsat utan jag riktigt längtar. Ska bli spännande att se hur alla ser ut och vad alla har på sig. Alla tjejer med superfina frisyrer & klänning och pojkarna i skjorta och uppdragna finbyxer :) haha, jag ler vid tanken.

As we go on, we remember
All the ties we, had together
As our lifes change
Come whatever
We will still be
Friends forever ♥

sommar

ja, nu är det verkligen sommar PÅ RIKTIGT! Helt underbart!
Avslutningskonserten i fredags gick bättre än väntat måste jag säga :) Well done people!
Sen är det slut imorgon. Definitivt slut liksom, finito! Aldrig någonsin mer.. Lite ledsen i ögat blir jag när jag tänker på det måste jag erkänna..
Men vet ni vad? Nu ska jag ut och brumma med mamma,
ha en kanonsommar allihopa , för det ska jag ha :) Eller ja, försöka ha!

RSS 2.0