måndag

Ni vet när man är arg? Arg, irriterad och förbannad. Sedan ringer man sin pappa för att liksom få lite medlidande. Alltså nånting i stil med "men herregud! Hur kan någon behandla dig såhär?! Guud, jag åker och köper hem en skvallertidning och massa choklad på en gång så att du blir glad!" Då vill man ju ha en reaktion, eller hur? När man har ringt och skrikit och svurit och nästan spottat fram alla ord och förväntar sig en reaktion så vill man ju liksom ha en också, reaktion alltså. När mannen i andra änden sedan liksom börjar säga nånting vagt i stil med "joo, jaa, vad synd" och låter som att jag precis berättat att lättmjölken var slut så jag fick lov att köpa mellanmjölk eller nånting annat istället så kan jag verkligen bli galen. Jag ringde ju för att han skulle bli upprörd och irriterad och tycka lite synd om mig. Inte för att få reda på hur han låter när det behövs påfyllning på ICAs mejeri.
 Nej, jag är inte som den bortskämda snorungen jag just utgett mig för att vara. Inlägget var bara ett sätt  att bekänna mina egentliga damp-problem..

En bussresa

ja, det blev en bussresa till sommarstugan såhär på lördagmorgon. Helt sjukt att åka till en SOMMARSTUGA i september, jag vet. Jag menar det är inte ens tre månader till jul..
Iallafall var jag och Jessica tvungna att kliva upp tidigt. Väldigt tidigt. Liksom innan-alla-vettiga-varelser-ens-tänker-tanken-att-ta-av-sig-nattmössan-och-koka-kaffe-till-frugan-tidigt. Vi tog oss iallafall ur sängen och iväg till bussen. Tänkte att det skulle gå bra att sova på bussen. Det tar ju trots allt mer än två timmar till Sundsvall och där skulle vi byta buss och åka i ytterligare en timme, så det skulle kanske bli en del sömn trots allt.
 Vi hade fel. Det råkade nämligen sitta en resenär med väldigt dålig mage på andra sidan mittgången. Den dåliga magen ventilerades konstant från höga kusten bron till sundsvall vilket försvårade det hela.
Mission 'trying to sleep' : FAILED!

:(

Imorgon händer det. Det där hemska och otroligt onödiga som upprepas varendaste år. Det där satans påhittet som ger mig rysningar bara jag tänker på det. Den som uppfann det måste verkligen ha något jox i huvet, något som slagit slint liksom. Den fullkomliga idioten måste sett någon slags tillfredsställelse i att bläddra igenom en svartvit katalog och glo på dom stackars vindögda människorna med 'a bad hairday' som råkade göra en ful grimas vid fel tillfälle.
Imorgon, mina kära vänner, är det skolfotografering.

lyckat

Gud så dåligt samvete jag har nu..
Jag satt och kollade igenom en massa bloggar. Kom fram till en blogg av en tjej som skrev i sitt senaste inlägg att hon kände sig jättetrött och hängig och hela tiden ledsen. Hon orkade knappt ta sig ur sängen och ville bara dö. Som den otroligt smarta och klyftiga människa jag är så fick jag för mig att skriva nånting peppande och fiffigt. Efter ca 2 sekunders funderande kom jag fram till 'ta en stor bit choklad så ska du se att det ordnar sig' . Helnöjd med min finfina kommentar klickade jag glatt så skicka-knappen. Jag menar, alla blir ju glada av choklad!
Eeehe, jag hade visst fel. Alla blir inte alls glada av choklad. Det finns en minoritet som faktiskt inte blir det. Flickstackarn som skrev inlägget tillhör den minoriteten. Det upptäckte jag när jag scrollade ner för att läsa hennes tidigare inlägg. Dagen innan hade hon nämligen skrivit såhär 'Jag kan inte rå för att jag har den här sjukdomen. Det är inget jag rår för så kan ni sluta skriva att jag ska börja äta. Ni måste vara dumma i huvet och det gör mig jätteledsen när ni skriver sånt'.
Bra jobbat Sandra, väldans bra! Nu ska jag tillbringa resten av dagen med att be till alla högre makter för att denna bloggare inte har någon elak morbroder med aggressionsproblem eller kusin med en motorsåg nära tillhands. Då kan jag nog känna mig ganska.. söndersågad.

orientering

Om jag någonsin, någonsin, någonsin haft en endaste liten önskan eller dröm om att en dag bli ett orienteringsproffs så är den drömmen definitivt krossad nu. Eller nej, den är inte krossad. Den är liksom söndermalen och nedbruten och föralltid raderad från mina sinnen.
Ja, det var alltså orientering vi sysslade med efter vårat 78 timmar långa hål. Jag har två versioner av den trevliga vistelsen i skogen:

Version 1:
Jag och Emelie svävade fram mellan träden och stämplade våra stämpelkort i farten. Det var en ren fröjd att springa runt i den trevliga skogen hand i hand. Vi hittade varendaste kontroll på en gång eftersom att vi är såna underbarn på att läsa kartor och hann tillochmed ner och sätta oss och ta en fika nere i stan innan idrottstimmen var slut.

Version 2: Vi letade efter kontroll 10 i en halvtimme och provade typ alla vägar som gick att prova. Vi hann med cirkus 567 olika svordomar och uttrycka vårat delade hat mot orientering ungefär lika många gånger. Tillslut kom Annie och Lovisa och berättade att 10an var långt borta och att vi lyckats springa förbi och missa både 10an och 11an. När vi lyckats stämpla det som skulle stämplas blev de till att springa fort som fasen tillbaka för att hinna med bussen.

vilken ni vill tro på är upp till er.

Håltimmar

Alltså jag fattar inte grejen med håltimmar riktigt. Eller, jag fattar det verkligen inte alls. Vad är fördelarna med dom egentligen? Vad tänker man när man ens sätter ut en satans håltimme på schemat? Det finns liksom inte sådär överdrivet mycket att sysselsätta sig med när man redan gjort allt som går att göra (dvs spela kort tills man lessnar, kolla på folket som passerar och bita på naglarna) och man tittar på klockan och inser att det ändå är 50 minuter tills nästa lektion.  Och jag menar när man bitit ner sina naglar och kollat på samma folk 15 ggr så blir man ganska (läs OTROLIGT MEGAULTRA) uttråkad. Nej, håltimmar är onödiga och överskattade och förmodligen bara nånting som nåt gammalt snille uppfann för att få eleverna att längta till lektionerna. Om det fungerade eller bara resulterade i ökad skolk kan nog diskuteras..
Kan avsluta med att berätta att vi har tre timmar och 20 minuters hål imorgon. Känns ju.. inspirerande.

Sweet sunday

Jaha, då var det söndag igen. Söndagar är egentligen en tappad dag. En tappad, seg dag som ingen tycker om. Folk är inte ens glada på söndagar. Dom är antingen ångestfyllda, bakfulla eller bara allmänt lessa. Varför finns det ens en sån dag?
Död åt söndagar.


synonym

Jag har kommit fram till en synonym till brun, hemsk, stor, ful rishög som är omöjlig att göra nånting vettigt med..
Synonymen lyder:
Mitt hår


fredag

Tänk er att ni är ute och promenerar i Sahara. Ja, ni vet en vardagspromenad sådär. Ni har inget vatten eller mat med er och det är mitt på dagen, stekande sol och 50 grader i skuggan (och eftersom det inte finns nån skugga där så kan ni ju med hjälp av lite tankeverksamhet klura ut att det är rätt så varmt). Tänk er att ni har gått där i 10 timmar utan att ens få en ynka droppe vatten. Ordet törstig känns med andra ord som en smärre underdrift. Plötsligt hoppar det fram en kamel ur sanden med en flaska loka jordgubb/guava i handen. Sedan öppnar han korken och dricker upp i hela flaskan mitt framför näsan på dig och dansar sedan iväg. Tänk er hur törstiga ni är, tänk er hur mycket ni ville ha den där satans lokan! Fattar ni?
ungefär så mycket vill jag ha hem min kines-Ida nu!


Haha

Mest sökta termer just nu:
1. sexnovell
2. onanera
3. sexblogg
4. sex
5. Blondinbella
6. Carolina Gynning
7. misshandel
8. gummistövlar.

Alltså, jag fattar inte? Det här är alltså vad folk söker på när de vill hitta bloggar. Haha, jag vet inte om jag ska snyfta eller skratta mig hes. Kan iallafall konstatera att det blir tufft att få min egen blogg att passa in i någon av ovanstående.
Okejokej, jag kanske kan förstå folk som känner behov av en trevlig stund med sig själv och lite myspys framför en av de fyra översta. Vi är ju trots allt inte mer än människor, men jag menar, gummistövlar?         nja..

?

Vad har jag gjort för ont? Var jag en martyr i mitt förra liv? Eller kanske en glupsk akvariefisk som åt upp all mat vilket resulterade i att alla mina fiskkompisar dog? VA?! Någonting måste jag ha åsamkat iallafall. Först totalignorerar våran mattelärare mig. Ja, han tittade på mig lite finurligt när jag frågade vad jag skulle göra och gick sedan iväg till några andra för att aldrig komma tillbaka. Så jag satt där hela lektionen och tänkte på hur hungrig jag var utan att ens öppna boken. Den enda följden blev ett par nedbitna naglar.. Jag som precis hade sparat ut dom, typiskt.
Sen var jag cirkus två millimeter från att bli överkörd av en gammal tant på vägen hem som ansåg det viktigare att komma in på kvantumparkeringen i tid än att bespara mig mitt liv.

Sen var det det här med planering..

Vid frukostbordet imorse gjorde jag en 'att göra-lista' där jag skrev upp grejer som jag skulle uträtta under eftermiddagen. Eftersom att det inte är något jag kommer mig för att göra dagligen så kände jag mig riktigt nöjd med min finfina lista. Att dessutom få bocka av och kryssa i sak för sak allteftersom jag blir klar med dom kändes lite flashigt sådär.
Iallafall, såhär såg den ut:
[ ] Plugga till eu-provet
[ ] Ta undan kläderna från mitt nästintill osynliga golv
[ ] Göra no-läxan
[ ] Läsa igenom engelskan

eum, ja. Det har väl gått sådär.. Kan väl säga att listan ser precis likadan ut nu. Faktum är att den inte berikats med ett endaste kryss. Det jag istället har gjort är:
[x] Druckit tre koppar kaffe
[x] Tagit ett fotbad
[x] Suttit vid datorn
[x] Ätit choklad

Okejokej, jag framstår som en hopplös, ineffektiv flickstackare som det aldrig nånsin kommer bli nånting av och planering är inte min starka sida och jag kommer få en tuff framtid om jag inte skärper mig och blablabla, jag vet! Men så är inte fallet. För lyssna här: Jag hade planerat att hinna med 4 saker, och vad har jag gjort? Ja, just det, hunnit med 4 (minst lika viktiga) saker. Jag har alltså inte varit ett dugg ineffektiv. Jag har bara valt att göra några omprioriteringar!

Söndag

 Vaknade vid 12. Gick upp, åt frukost och satt kvar vid frukostbordet tills kvart över ett. Att jag tog mig i kragen och gick därifrån då hade inte att göra med att jag var förståndig och ville göra nånting bra av dagen, utan det var för att jag insåg att det var samling halv två och jag inte ens hade klätt på mig eller packat träningsväskan. La in den högsta växeln man kan lägga in på söndagmorgon och satte mig på cykeln och började trampa ner mot ip. Halvvägs ner så fick jag typ kramp i läpparna och märkte att jag hade glömt att spotta ut tandkrämen och att det liksom rann utmed mungipan. Tack gode gud för att jag upptäckte det innan jag kom in i omklädningsrummet. Jag menar, att komma instapplandes fem minuter för sent med munnen full med salivbandad tandkräm och en vit rand nermot hakan hade väl sett.. sådär ut.


höst

Jag tror att jag var en elefant eller en mayaindian eller nånting i mitt förra liv. (hjälp vad jag hoppas att jag inte var det förstnämnda. Jag menar nog är det väl aningens mer glamouröst och häftigt att vara en mayaindian än en elefant?) iallafall, varför jag tror det är för att min kropp är nästintill allergisk mot kyla. Jag hatar kyla. Jag hatar det så starkt att jag funderar på att emigrera. Jag hatar det så starkt att jag inte förstår eller inser det vackra i gula höstlöv, brunt gräs och att plocka svamp. Nä, hösten är min värsta årstid, utan tvekan. Kallt, frostigt och oranget är vad det är. Att man måste slänga på sig fem lager kläder bara för att kunna överleva utan några livshotande köldskador av värsta sorten är ju också en trevlig detalj. Uuh, jag ryser bara jag tänker på täckjackor, tjocksockar och trevliga toppluvor. 
Himla lyckat att jag valde att gå ut i nylonstrumpor igår när det var -10C. Just precis då kändes det som en jättebra idé. Efter en halvtimme gjorde det inte det längre..


En busstur

Förlåt alla som satt på bussen idag. Förlåtförlåtförlåt! Jag ska aldrig mer ( och jag menar verkligen ALDRIG mer ) fylla på busskortet påväg till skolan. Jag trodde det skulle gå ganska smidigt. Liksom lägga fram pengarna, hålla upp kortet, knappa på en knapp eller två och sedan klart. Men nono, inte det inte. Antingen var gubben bakom ratten senil, gaggig och glömsk eller så var han precis som vi andra; morgontrött. Gör så. gör det igen. Eller, nähä. Okej, men gör så. Stoppa dit. Ska du ha barnbiljett? Okej. Men nu förstår jag inte. Jaha. Sådär ja. Eller nej. Vänta nu..
Jag skämdes. Ja, jag skämdes nåt fruktansvärt över att stå där fram och vara en stoppkloss och le ursäktande som en nedra tönt emot alla kommunala resenärer som förmodligen ville gå fram och döda mig precis där och då.
Tack Gud för att det inte fanns några slagträn eller pistoler i bussen vilket gjorde att jag fortfarande är i livet. Eller (ifall det nu fanns såna) så tack för att ägaren till dessa inte hade tillräckligt häftigt temperament.


Vi lever!

Idag är det den elfte September och vi har gått över tiden. En hel dag! Vi skulle ju egentligen inte alls leva nu. Men jag känner mig då högst levande. Visserligen lite seg och sådär, men jo, nog tusan är jag levande alltid. Eftersom att jag aldrig hört talas om döingar som sitter och ögnar igenom bloggar i brist på annat, så jag gissar att ni också överlevt. Gratulerar!
Alltså, visst är det sjukt? När man tänker på det liksom. Att hela jorden med mänsklighet och faderullan bara skulle dö?Sugas in i ett svart hål och bara D-Ö? Och allt detta pga några skalliga Schweiziska farbrödrar i vita rockar och skyddsglasögon?
Nejni, fy..
Men jag har tänkt på en sak. Om man visste att det verkligen var sant, att det skulle bli jordens definitiva undergång imorgon, vad skulle man göra? Okej, jag vet att många skulle svara 'säga förlåt till alla jag nånsin varit dum emot' eller 'jobba för en sista världsfred' eller nånting annat heroiskt. Men jag menar ärligt, på riktigt! Jag kan då säga att jag INTE skulle ödsla mitt sista dygn på att ringa runt till halva befolkningen och be om ursäkt för att jag råkat stöta till dem i matkön eller möjligtvis skrattat när någon sagt nånting vid fel tillfäll för att sedan upptäcka att det tog hela dagen och att jag bara har två meningslösa minuter kvar att leva. Visst, jag skulle dö som en godhjärtad kvinna med djup sinnesfrid och harmoni i själen men jag menar.. va? Jag tror inte att det hjälper varken mig själv eller någon annan när vi väl ligger där.
Nej, vet ni vad jag skulle göra? Ärligt! Jag skulle vilja hitta på en massa störda, helknäppa grejer. Ni vet såna där saker som man bara inte gör just för att det är helt knäppt och kanske tillochmed dumt. Asså typ kleta in Göran Perssons flint med kaviar, sno Posh's stilettklackar eller kanske vaxa Bin Ladins vader. Jag menar, nog tusan skulle jag dö som en lyckligare människa med betydligt mer harmoni i kroppen om jag har skrattat konstant i ett helt dygn än ifall jag ska sitta i telefonkö i 23 timmar och 58 minuter och sedan läsa en rolig historia ur någon bok för att få mig ett sista skratt innan jag dödens dör!
Jag vet, jag är en självisk människa. Förlåt.

idétorka

Ja, nu sitter jag här och försöker skriva brev till min svenskalärare. Och NEJ, det är inte för att smöra och höja chansen till ett högre betyg utan det är läxa och alltså obligatoriskt. Vi ska nämligen skriva och berätta om oss själva och vad vi tycker om ämnet. Ville bara göra klart det så ni slipper fundera över vad jag är för rövslickare egentligen som sitter och brevväxlar med svenskaläraren. Oturligt nog så är min idérikedom obefintlig just nu. Vad skriver man till sin lärare liksom? Vad bryr hon sig om ifall jag har 15 hamstrar i ett badkar hemma på min bondgård och åker luftballong tillsammans med Gudrun Schyman till skolan? Jag menar, hon ska ju sätta betyg på hur bra jag är på punkt och stor bokstav och sånt och inte hur många länder jag har varit i eller hur långt jag kan räkna på japanska (upplysningsvis till10). Att jag dessutom har ett så otroligt händelserikt och spännande liv gör ju det hela ännu bättre.

Hej!
Jag föddes på bb. Jag får mat varje dag. Min familj slår mig inte. Svenska är mitt favoritämne.
Hejdå!

pyttipanna?


1. är du ett stort fan av skolans pyttipanna?
2. tycker du illa om folk som inte tycker om skolans pyttipanna?
3. blir du irriterad när folk klagar på skolans pyttipanna?
har du svarat ja på minst en av ovanstående och dessutom har aggressionsproblem, så snälla, för allas bästa, sluta läs! Det är så mycket som jag inte har hunnit med i livet ännu och vill gärna hinna leva ett par år till innan jag blir ihjälslagen av nån galen pyttipannadyrkare.
För helt ärligt, jag fattar inte grejen med pyttipanna (vi pratar alltså om den som serveras i vår skolmatsal). Helt ärligt, äcklighetsfaktorn på den maträtten är typ som tre giraffer ovanpå varandra (dvs väldigt hög). Tänk bara på namnet 'pytt i panna'. Vadå pytt i panna? Vad ÄR en pytt förresten? Finns det ens ett ord som heter 'pytt'? Namnet är ju helt vilseledande. Ända anledningen jag kan komma på till att det heter som det gör är att snillet som uppfann det fantastiska maträtten inte trodde att folk skulle våga smaka hans utsökta husmanskost om han döpte det till vad det egentligen är, 'gegga på plåt'. Det är faktiskt precis vad det är. Potatisen är helt mosig och det ligger i en enda sörja på en stor plåt. Inte fasen är det någon pytt i någon liten panna det inte och att låtsas något annat är ju rena förnekelsen.
Den som utrotar pyttipannan från skolmatsedeln ska jag peronligen bjuda på en jordenruntresa samt ägna all min kvarvarande tid i livet till att tillbe och hedra. punkt.

woho

Åh, jag känner mig som en helt ny människa! Eller nej, kanske inte helt ny precis.. Alltså, faktiskt så känner jag mig precis som förut men med några extra skavsår på hälarna.
Ja, ni förstår ju själva; jag har uppgraderat mig på skofronten nu. Det kändes helt sjukt att ha dobbar igen. Det var som att springa omkring i en storlek för små högklackade skor. Och det ska jag säga er, att spela fotboll i högklackat är inte a piece of cake.
Funderar på att köpa en matchande kjol tills nästa träning. Kanske man skulle satsa på ett par nylonstrumpor i samma färg. Det vore väl nåt?

Förlåt

Jag har ljugit. Jag KUNDE inte slänga mina fina fotbollsskor som jag ju sa att jag skulle göra. Faktiskt så spelade jag med dom idag. Eller tja, spelade och spelade. Dom pajjade helt efter sisådär 20 minuter så det var det jag hann med. Nu är det alltså definitivt slut, finito med dom. Nu kan jag inte ens med världens starkaste vilja säga att dom är bra, för det är dom inte. Dom är rent ut sagt urkassa. Egentligen skulle det inte vara mer än rätt att dom fick sig en ordentlig begravning. Faktiskt, det skulle inte vara en helt dum idé. Dom har ju trots allt hängt med ett tag, mina (föredetta)underbaringar och en hyllning kanske skulle vara på sin plats.
Eller nej, nu har det väl ändå gått över styr. jag tar tillbaka det där begravningssnacket. Att ha en begravning för ett par skor är inte ett bra sätt att visa sin hyllning på. Det är ju bara sjukt. Väldigt, väldigt sjukt.. Det känns typ som en grej som Tomas DiLeva eller nån annan freakis skulle göra. Då jag inte är ett fan av den mannen, väljer jag att inte heller begrava mina skor. Det får bli soptunnan och en stilla gråtstund när ingen ser. Det känns liksom lite mer.. normalt!


coop forum

det är inte sant. Det är tamejtusen inte sant.
om en halvtimme ska jag vara på coop. Jag hatar coop. Nej, hatar är inte ens tillräckligt starkt för att beskriva mina känslor över den där nedrans affären. Jag megaavskyr, ultraföraktar och hyser omänskligt mycket agg mot den där cp-varukedjan.
Hoppas någon saboterar alla era kundvagnar, snor alla era varor samt att ni går i konkurs snarast möjligt.
Hejdå!


fredagsgåta

Vad är det som är 168 cm långt, har en proppfull handväska på axeln och gräver sig i rumpan?
svar: Jag

Innan ni tar mig för värsta sortens snuskhummer och überpervo så måste jag få förklara mig och här kommer det:
Jag antar att alla tjejer (och kanske även killar, vad vet jag?) någon gång har burit ett par jeans av den tajta modellen. Ja, jag trodde väl det. Då vet ni förmodligen också att hipsters eller 'tant-trosor' inte är någon höjdare att ha på sig under. Idag var en tajt-jeansdag vilket resulterade i att det kändes som en oerhört bra idé att ha på mig ett par spetsisar. Helt galet vilken bra idé, tyckte jag. Kanten syns inte och dom är hur sköna som helst. 2 rätt av 2 liksom. Vad jag dock inte hade räknat med är att dom inte blir så sköna om dom hamnar snett, vilket dom självklart gjorde när jag var påväg ifrån parkskolan. Påväg ut från skolan envisades folk med att gå bakom mig hela tiden så jag fick liksom aldrig något läge att riktigt rätta till mina skavande underkläder. Men då fick jag en snilleblixt och tänkte att det var en smart idé att ta första trappan ner, så skulle jag kunna fixa ordning det lilla problemet helt utan publik. Sagt och gjort, jag gick nerför trappen och när jag kom ut ur dörren så skulle jag rätta till trosorna. Det var lite svårare än jag hade tänkt mig och därför gick det inte så smidigt som jag hade hoppats. Istället hör jag en röst bakom mig när jag förtvivlat och krampaktigt står och försöker få tag i troskanten genom jeansen bak i ändan.
-jaha, här står du och..
helveeeete vad pinsamt, tänkte jag och såg framför mig hur jag framöver skulle bli igenkänd som rumpgrävaren Sandra. Efter att ha tänkt nejnejnej sisådär 400 gånger och övervägt idén att emigrera till antarktis så vände jag mig om. Där står Robin. Robin av alla människor! Efter ett eeeh, hej. hehe, alltså mina trosor. hehe. eeh så insåg jag att jag inte kunde snacka mig ur det faktum att han för all framtid kommer tänka på mig när han ser den där trosskyddsreklamen på tv. Ni vet den där med hon som lyssnar på musik och gräver sig i skrevet när några killar kommer in? Åh, hemska tanke. Jag snabbade mig iallafall iväg och det jävligaste var att jag inte ens hann fixa ordning trosorna. Jag gick bara hem och ville dö. Behöver jag säga att jag inte försökte få ordning på trosorna någon mer gång på hemvägen?

blodsockernivå 0,0

det var en grymt trött, less och  hungrig Sandra med en blodsockernivå långt under noll som kom instapplande hem efter skolan idag. Trodde nästan på fullaste allvar att jag skulle pang-dö där och då, eller iallafall äta upp samliga varor i kylskåpet (inklusive kalkonsalamin som är typ det äckligaste jag har smakat i mitt liv). 
MEN MEN MEN, mina damer, herrar, fåglar och daggmaskbäbisar, det finns en lösning på såna här problem. Eller nej, det finns två lösningar. Lösningarna heter kaffe och yoghurt (i mängder) och nu är jag så speedad man kan bli såhär på torsdag eftermiddag. Så speedad att jag tillochmed har slängt ett öga på geografiläxan tills imorgon. Jises, tänk vad lite koffein kan göra.
GOD BLESS COFFEE!

idiot

Tänk er att ni sitter i en bil. Ja, ni sitter bakom ratten i en varm, silverfärgad saab och det regnar utanför. Man kan nog nästan säga att det ösregnar tillochmed. Ni kör förbi kvantum och där ser ni någon som är på väg hem från skolan. Personen i fråga har ett paraply i sin högra hand och håller paraplyet uppfällt över huvudet. Tror ni då att
a) personen har ett paraply för att det är snyggt
b) personen är rädd att solen ska kika fram och använder paraplyet som parasoll eftersom att den inte har råd med solglasögon
eller möjligen c) personen vill inte bli blöt (det regnar ju som sagt)
Om ni är vid era sinnens fulla bruk så hoppas jag att ni har en vag aning, en känsla i maggropen eller kanske möjligtvis bara en kvinnlig intuition om att svarsalternativ c kan vara det rätta. Hursomhelst så vet jag iallafall en person som inte gissade på c. Eller så gissade den på det men tänkte att det skulle vara lite roligt att blöta ner en stackars människa såhär på onsdag eftermiddag. Denne någon satt i den silverfärgade saaben. Denne någon fann det mycket tillfredsställande att köra mycket fortare än dom andra bilarna. Denne någon struntade fullkomligt i att han körde i en stor vattenpöl vilket resulterade i att människan på trottoaren blev helt genomblöt. Denne någon borde hängas!
sa jag att personen med paraplyet råkade vara jag?

Blonds do have more fun ?

Nej, vet ni vad? Jag tror inte att dom har roligare än oss brunhättade. Faktum är att jag tror att jag ska be snillet som kom på påståendet om att blondiner har roligare ändra på det. Förslagsvis borde det vara 'immigrants do have more fun' eller 'dark-skinned people do have more fun'
Jag antar att ni höjer på ögonbrynen och läser med spänning i förhoppning om att jag ska berätta vad jag grundar mina 'ändra citat-teorier' på och jag ska vara barmhärtig och berätta det för er. Det är ju trots allt tisdag och då passar det ju bra att vara lite snäll sådär. Jag menar, man kan ju inte vara en pain in the ass alla dagar om året.
Iallafall så hade vi idrott idag och vi spelade brännboll med IVIK. För er oinsatta i gymnasieprogram kan jag berätta att invandrare som inte kan svenska så bra går ivik. Vi spelade alltså brännboll med dom idag. Jag tror inte dom hade stenkoll på reglerna riktigt och inte den ultimata outfiten för brännboll (långkjol och höga stövlar) men ojojoj vad roligt vissa av dom verkade ha. Två tjejer stod och gjorde hejaramsor och skrattade högt och länge till synes helt omedvetna om att det pågick en brännbollsmatch ca 2 meter ifrån dom, killen som var brännare kunde inte reglerna så han brände aldrig någon utan kastade bara tillbaks bollen (vilket hans kompisar hade kul åt) och en av tjejerna skrek 'SPRING, SPRING' och såg ut som om hon aldrig varit med om nånting roligare så fort någon slog iväg bollen. Till saken hör att hon nog inte kunde så många andra svenska ord.
haha, ni blondiner som tror att ni har roligt, glöm det :)
'cause  immigrants DO have more fun! (och vi svenskar som fick nöjet att titta på dom)


En sorglig dag

Ni har hängt med i regn och rusk
Ni har hjälpt mig att inte halka på blött gräs
Ni har varit mina fötters närmaste vänner
Inga kommer nånsin kunna ersätta er nu när jag slänger er i papperskorgen,
mina älskade fotbollsskor.
ja, alla måste inse sina begränsningar nån gång, så även jag. Nu är det ju inte mina egna begränsningar jag inser, utan mina alldeles utomordentliga fotbollsskors. Dom har hängt med i två hela säsonger, men nu är det dags att säga hejdå mina vänner. Dobbarna är nerslipade, sulan helt pajj och tårna sticker ut där fram. Ja, dom sjunger sannerligen på sista versen nu. Det är helt otroligt hur sköna dom var. Det var nästan så att man hörde änglakören spela och förväntade sig att få se en krullig lintott med harpa i handen kommer nerflygandes och berätta att han skulle ta mig till St: Pers port så fort man snörade på sig de här underbara adidasskorna.
Eller, okejokej, fullt SÅ sköna var dom inte (faktiskt så gjorde det riktigt ont att ha på sig dom nu i slutet när dom var så sönder) men ni fattar. Det gör ont i hjärtat att säga tack och hej till dom iallafall.
Än värre blir det av att se mina hemska pumaskor som jag köpte i våras i hallen som bara står och hånskrattar mig rätt upp i ansiktet. Det är nästan så att jag blir förbannad! GLÖMM att jag bevärdigar de där hemska skorna att få sitta på mina fötter en enda gång till. Har använt dom 4-5 ggr och jag planerar inte att göra det igen. Funderar starkt på att bränna upp dom, ta på mig en hawaiikjol, krigsmåla mig i ansiktet och dansa dödsdanser runt dom satans skorna.
DÖ SKOR, DÖ!


RSS 2.0