*

hej :)
en hel vecka sen jag satt mig vid tangentbordet och skrev nu ( eller, egentligen inte, men här iallafall )
Klassmyset var great, helt klart! FYFASEN vad jag kommer sakna allihopa. Jag kommer grina sönder på avslutningsmiddagen, seriöst. Visst känns det lite kul att börja nytt allting, men ändå otroligtotroligtotroligt sorgligt! Aldrig mer Höglandskolan 9B ♥ buhu...

Helgen var också mycket bra måste jag säga :) Vi kör en tummen-upp för den! :)

Ida kan komma hem nu taakk!


måndag

och jag sitter hemma. Hade egentligen tänkt gå till skolan efter lunch, men eftersom det bara var spanskan som jag hade behövt gå på, och den var på förmiddagen, så stannade jag hemma hela dagen. Kanske var lika bra, migrän är omys... Känns bättre nu allafall!
Nu regnar det också, illa. Iförsig snöade det ju typ förra veckan så man kanske inte borde klaga. En vit maj är inget jag föredrar...
Imorgon är det klassmys och det känns askul! :D Får väl hålla en tumme eller två för att det inte blir regn då också.. Haha, ja sitter här och småler lite åt lappen vi fick av Åke, haha lite kul var den.
Kudde (för den som vill sova)
Snuttefilt (för den som längtar efter mamma)
Godis (för den som vill bjuda)

haha, min humör är på hög nivå idag känner jag , men vad gör man? :)
Puss och hejsan på er!

and it's friday again :)

wohoo för helg, helg, helg! Det ska sovas vill jag lova :)
Nu har Iduluttan och Johanna (kom inte på nått fyndigt namn) precis farit hem :) Det blev godis och myspys , det behövdes,
-muchas gracias.
Måste bara klaga på nånting; FIIFAN vilka inbjudningskort till avslutningsmiddagen. SKÄMMES PÅ ER LATA 93OR! Blått papper med svart, dataprintad text. Vad vill man ?

Imorgon är det lördag och det kommer bli en bra dag och kväll, tjoho för det iallafall :)

OCH, inte för att få er att känna er misslyckade MEN jag är en hejjare bakom ratten :D

friluftsdag

och det känns lite skönt att ha gjort bort den. Inte för att den var tråkig eller så, för den var faktiskt bättre än jag trodde :) Kul att bli positivt överraskad nångång :)
sen har jag kärat ner mig i saker man ser med Kent, underbart för öronen ♦ Riktigt, riktigt bra och jag som trodde att jag nån gång skulle lessna på den här gruppen, men icke :) Helt otroligt fantastiskt och så otroligt jävla bra :) 10 tummar upp ♥

Nu väntar en dusch,
hej på er!

:D

åh vad bra det känns :D
Jag hade inte ens lite ont i låret idag! Helt otrooligt vad underbart skönt att kunna springa helt normalt :) Haha, det där trodde jag inte om mig själv :) att JAG , förmodligen Sveriges lataste, skulle säga att det var skönt att kunna springa...
- Den där Stanley är en riktig trollerifarbror måste jag säga :) Tummen upp för pigga gamlingar som kan sin sak! Höhö!        oj, nu när jag läste igenom den där meningen såg jag hur fel det lät, haha :)

Jag tror inte att det är så många 'måsten' inplanerade nu i veckan. Engelskauppsatsen och lämna in mopedussen i morgon. På onsdag är det friluftsdag och det kan nog bli ganska roligt! Sen är det skitredovisningen på so;n också ja, det hade jag nästan glömt bort. Tur att vi bara ska visa våran film och slipper stå framme och prata, snubbla på orden, småfnittra nervöst, glömma bort vad det var man pratade om, och sätta sig i bänken som en tomat. Haha, åh vad synd att vi missar den kanonbiten!
Är det nåt mer som jag har glömt?.. Moaaee, det är det nog inte.

Nu ska jag ta mig i kragen och plugga litegrann, moget initiativ Sandra!

'

image1

Still a little bit of your song in my ear
Still a little bit of your words I long to hear

jaha

så var det söndag igen , böhu!
Känns väl sisådär att hela dagen kommer gå åt till att sitta i Junsele och kolla på fotboll. Hade hemskthemskthemskt gärna velat spela, menmen. Kan ju bli kul att sitta på sidan med.. ( haha, jag hör hur ironiskt det låter ). Känns väl som att vi borde vinna iallafall!
Kul att vi har löpning på idrotten på tisdag och att jag inte har tränat ordentligt på över en månad med. Känns väl som att det blir en kanontid för fröken Gimbergsson. Men jag orkar inte bry mig så mycket längre tror jag, det får bli som det blir.. Jag menar, det är ju slut på skiten snart :)
Igår var en rätt så bra dag. Det blev lite stek, ett besök hos farfar och sen på kvällen blev det en sväng till Peter och sen vidare till Simon! :) Ja, det var ungefär det.

Och imorgon är det måndag. Haha, seriöst ; det är vecka 20 imorgon och vi slutar v 23. Det är ju sjukt :)

äntligen helg!

skönt som .. :)
dagen har varit kanoners, verkligen.  Vet inte riktigt vad jag ska säga om den , mer än att det är slut om 10 minuter..
Vad det blir i helgen vet jag inte riktigt, vi får la se vad det kan tänkas bli för nånting! Känns kasst att missa seriepremiären på söndag, men så äre.. :) A man gotta do what a man gotta do (tillägnat Ida)
Ja, nu vet ni det och nu lockar sängen!
Godnatt!

?

men va?! "/




Åååh vad fint det satt med sovmorgon imorse , hallelujah :) det behövdes mer än mycket!
Har iallafall målat och målat och målat idag. Ändå är jag inte klar :) men Jessica får göra resten när hon kommer hem tror jag. Jag är mäkta less nu och jag tänker inte ta i en pensel mer idag..
Snart måste jag pallra mig in till stan, känns halvjobbigt :)

VÄNSTERLÅR BORTSKÄNKES!!
Funkar bra att gå med, även småjogga under kortare perioder.
Relativt ungt, 16 år.
Inget för den som vill springa snabbt eller göra hastiga ryck eller riktningsförändringar.
Perfekt för soffpotatisar eftersom att det gör ont
så fort ägaren till låret springer eller försöker stretcha.
Att försöka skjuta eller slå krossbollar med en fotboll är inte att rekommendera.
Desperat, LESS ägare till låret är mycket tacksam för svar!


Hoppas någon blev intresserad, för jag orkar inte med det här förbannade låret nåt mer!


tisdag

och nu har nästan halva mardrömsveckan gått :)
Tisdag; Matte-nationella och sen packa varor på coop , tjoho!
Onsdag; Engelska-uppsatsen
Torsdag; Stanely :(
Fredag; Uppspelningsprov och restsimning!
Hej&hå vilken kanonvecka, verkligen!

men vet ni folk? Det är sommar snart,  helt underbart!


söndag

och dagen innan skola. Lite jobbigt , men ändå känns det som att jag har hunnit med ganska mycket under dom här lediga dagarna. Det har hunnits med alltifrån grillning med bra folk och springning hem i kolmörker till stek i solen och bolljakt i ån :) Rätt bra med andra ord..
Idag har det väl inte hänt så mycket som är värt att berätta om. Var nere och gluttade en stund på div. 4 på ip men det blåste så mycket så det blev till att fara hem och titta på sista april-bilderna med Ida och Johanna istället. Dom var det väl inte så mycket att säga om, en hel del skitbilder :) Får se ifall jag ids ladda upp nånting från onsdagen, det var liksom inte så många av bilderna som var värda att dela med sig av känns det som :) Vi ser väl hur det blir!

Åh, simning imorgon och jag känner bara NEJTACK!

Inlägg nummer två

och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och berätta om idag. Känns bra att jag har fantasibrist andra dagen, haha :) Kommer säkert gå finfint det här!
Iallafall var vi och städade på Akzo idag. Upp alldeles för tidigt, jobbigt som satan! I försig kanske man inte ska klaga nu när man har haft sovmorgon i tre dagar redan :) Hade glömt att dra ner markisen också så jag hade nog stekts levande om pappa inte hade väckt mig. Ibland är det okul att sova på övervåningen..
Iallafall, det var ju bra väder och sådär så städningen blev inte så jobbig och tråkig. 8000;- för att plocka lite kvistar i två timmar känns väl rätt så värt! Mindre kul att alla skulle lämna ifrån sig mobiler, mp3, ipod och sånt , så någon underhållningsmusik blev det inte..
Blev en 8kilometers-promenad när jag kom hem ( well done! ) och nu ska vi snart iväg till mormor och morfar och käka.

I think that's it! Inte så pjåkigt inlägg för att komma ifrån en fantasilös ? :)

Todi :)

Oj, vad längesen man bloggade. Jiises!
Kan väl inte säga att jag har gått runt och saknat det, men det känns lite småroligt att ha nånstans att kludda och skriva en massa ointressant igen :) Tog iallafall bort den gamla bloggen, jag hade så mycket skräp där så det kändes bara jobbigt att sitta och radera inlägg efter inlägg liksom..
Hur mycket skrivande det kommer bli här får vi väl se, men nu har jag iallafall GJORT bloggen :) Bra initiativ Sandra, riktigt bra!

RSS 2.0