Inventering

Vad tänker man när man ber tre stycken oskyldiga barn stå utomhus när det är minusgrader och räkna små plastsaker utan handskar? Va? Jag visste ärligt talat inte ifall jag skulle skratta eller gråta när jag såg hylla efter hylla med dammiga skruvhållare eller vad fasen dom kallas. Det kändes roligare att skratta, så det gjorde vi. Mycket. Väldigt mycket. När vi skrattat klart och nästintill frusit ihjäl så gick vi in för att prata med gubben som gett oss den trevliga uppgiften.
-Nämen, är ni redan klara? 
-Nja, eller alltså.. Vi fattade inte riktigt vad vi skulle räkna för nåt.
-Fattade ni inte?
-Jo, eller ja.. men det var så kallt.

Han bad oss inte gå ut fler gånger. Vi fick räkna golvlister på lagret med dom andra istället.


Great Britain

Varför ska jag sitta och räkna skruvar och dörrhandtag på Beijer medans mina päron går gata upp och ner i London för att shoppa allt dom ser?
Vilken stackars 16åring ska tvingas utstå en sånhär särbehandling?

Det kommer krävas mängder av choklad för att smälta den här tragedin. 


God morgon!

Jaha okej. Ni vet såna där listor där man ska skriva och berätta några saker om sig själv och sedan utmana några andra att göra samma sak? Jag har blivit utmanad. Det faktum att mitt spännande liv är så otroligt innehållsrikt kommer göra det lätt (?). Nu kommer alltså hela svenska folket (eller iallafall den niomiljondel som nån gång tittar in här) kunna konstatera att jag är en tragisk nolifer. Inspirerande!

Jag tar tag i den där listan lite senare. Eller imorgon. Eller nån annan dag.

tisdag

Nu ska jag iväg och skämma ut mig. Wish me luck!


SNÖ

Vad vill vädergudarna med att släppa ner en halv millimeter snö? En halv jävla millimeter! Blir någon lyckligare av det? VA?!
Finns det någon som känner att mungiporna pekar mer uppåt av att se några vita klickar här och där som ligger och hånler åt en och ger en fjällsabstinens?
snåljåpar var det här..


lär dig stava

SNÄLLA! KAN NÅGON KÖPA ETT RÄTTSTAVNINGSPROGRAM (ELLER IALLAFALL EN ORDLISTA) TILL ALLAS VÅR ALEXANDRA NILSSON (KNOWN AS KISSIE)? 
"Synd att dom böt ut dom gammla eller hur?"
vadå böt? gammla? och när började man skriva 'eller hur' utan ett kommatecken?
Har man avskaffat det där med svensklärare på Kungsholmen?

Känner att jag drog på mig lite av en nolifer-stämpel nu när jag sitter här och kommenterar nånting den människan har skrivit. Jag skäms. Förlåt. Det kommer inte hända igen.


Glosylta

vad vill folk med att stirra tills ögonen är nära på att ploppa ur när de ser en ung människa gå in på apoteket? har ni tänkt på det? Jag fick nästan bita mig själv i läppen för att kunna stå emot impulsen att räcka ut tungan till gammfolket utanför. Alltså bara för att man har ett ärende dit behöver det inte betyda att man har problem med avföringen eller hemorojder. Det kanske var så på eran tid, era avlagda gamlingar, men nuförtiden kan man faktiskt köpa koksaltlösningar på apotek. Och nej, det är ingenting man luktar på tills man blir hög eller nånting man gör till en smal rand och sniffar eller vad det nu är ni tror att alla under 20 gör.


Det här med kärlek

nu råkar det vara såhär att min lillebror har en beundrare. Tyvärr besvarar inte han hennes känslor utan han försöker ignorera henne så gott det går. Flickstackarn ringer hela tiden och han trycker på upptagetknappen hela tiden. Smsen hon skickar svarar han inte heller på. "Stackars jänta", tänker ni. Ja, så tänkte jag med. Framtills för några minuter sedan. Då ringde hon för kanske tionde gången ikväll. Vi hade klagat och klagat på att han aldrig svarade och att han var taskig mot den söta lilla beundrarinnan, så han svarade. Jag hade förväntat mig ett blygt, fnissigt hej, jag ville bara prata en stund eller nåt i den stilen. Det blev inte riktigt så. Människan i andra änden varken fnissar eller verkar det minsta blyg. Hon vrålar nämligen: RING UPP MIG ANNARS JÄVLAR! Sen lägger hon på.
Några minuter senare ringer det på hemtelefonen istället. Mattias låter lagomt less när han suckar och säger:
helvete, nu är det kört! nu har hon fått tag i hemnumret också..

Vegetarianfilmer och korv

Först såg vi en film och grinade.
Sedan såg vi en till film och grinade.
Efter det var det tänkt att vi skulle gå ner i matsalen och äta prinskorv.
Det gick inte sådär svindlande bra. Saken var nämligen den mina vänner, att filmerna visade idioter som plågar djur innan de slaktas.
Kan berätta att det inte låg särskilt många prinskorvar på min tallrik den lunchen.
Kan också berätta att jag hade ätit med betydligt större aptit ifall det var dom där djuplågarna från filmen som legat framför mig (fint paketerade i korvformat förstås).

English

Nu sitter vi här och har engelskalektion. Fast ja, ingen lärare är här och alla sitter vid datorn och tittar youtubeklipp och jag har inte hört ett endaste engelskt ord än sålänge så om det verkligen är en engelskalektion kan väl diskuteras..
Snart ska jag ut och få tillbaka min engelska-essay. Hoppas jag lever när jag kommer tillbaka.
Om inte, adjö!

lättnad

uppsats - CHECK
naturkunskapsprov - CHECK
spanskaförhör - CHECK
samhällskunskapsförhör - FRAMFLYTTAT
och lov imorgon

heeelt underbart och nu sitter jag här och firar med att spela Kent på högsta volym.
jag väljer att inte nämna något om att uppsatsen gick åt helvete. Det skulle liksom förstöra det positiva i det här inlägget.


Planeringskungen

I mitt nästa liv ska jag bli duktig på att planera saker. Jag ska faktiskt lära mig att lägga upp saker så att jag hinner med allt i tid.
I mitt nästa liv ska jag inte sitta framför datorn och dricka kaffe hela dagen innan jag har prov, uppsatsskrivning och läxförhör när jag inte har pluggat nånting alls. Sen ska jag inte åka på modevisning hela kvällen heller.
I mitt nästa liv alltså.


Lucky Me!

JAAAA! Jag har hittat my truly beloved treasure.
Nu slipper jag både betala begravningsavgift för dig och sätta upp en wanted-skylt i ljushallen. Sen har jag ju koll på alla läxor och sånt därnt med, och det kan ju vara rätt så bra.

 TACK OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA ÄLSKADE ALMANACKA!


Ovälkommen post

Känner någon sig nere? På lite dåligt humör? Kanske lite ledsen i ögat? Då, mina kära vänner, har jag ett botemedel. Det räcker med att få sig en liten skymt av detta fenomen och jag lovar, ni ligger snart på marken och skrattar som aldrig förr. 
Sa jag att det råkar vara mitt eget skolfoto jag pratar om?


BORTTAPPAD ALMANACKA

Jag blir galen! G-A-L-E-N-! Jag har nämligen tappat bort min almanacka. Jag skriver liksom ner allt som måste göras och allt jag ska hinna klämma in i mitt fullsmäckade (?) schema i den där svarta lilla boken. Och nu är den borta. Putsveck. So long. Never more.
Har någon snott min ögonsten (vilket jag iförsig förstår, så fin som den är) för att den inte hade någon, så kan jag bara gratulera. Ni kommer få en fin tid tillsammans med almanackan. Är det däremot någon nyfiken som bara tog den för att kolla igenom vad jag ska ha för mig dom närmaste veckorna, så ber jag er att lämna tillbaka den snarast efter att ni konstaterat att jag har No-prov på torsdag och att min kusin fyllde år i lördags.

Jag kommer iallafall sakna dig, min svarta, blommiga lilla vän. Hoppas du har det bra där du nu är och sköter dig fint. RIP!

Hmm

Nä, vad är det jag ser? När jag skulle gå och lägga mig igårkväll så ser jag. Datorn är inte alls utslängd. Den står utanför mitt rum. VAD I HELA SATANS VÄRLDEN GÖR DEN DÄR?! Jag började nästan gråta. Är det meningen att jag ska behöva se den där varendaste morgon nu? Isåfall kräver jag en burk med antidepressiva.
Jag lyckades iallafall stå emot viljan att kasta ut den genom balkongdörren. Nöjde mig med att räcka ut tungan och gå in och lägga mig.
Ja, godmorgon på er med.

fem min senare..

Å andra sidan har jag ingenting att skylla på nu när folk klagar på den dåliga uppdateringen.
jag tar tillbaks det jag sa om att det står en ny dator här. Det är samma gamla skräp som alltid.
Nu vet ni.

uppdatering

Just nu sitter jag och stirrar in i en helt ny dataskärm.
Haha, hörde ni? Jag sa dataskärm och inte dator. Vet nämligen att det finns freaks där ute som mördar för såna språkliga bagateller. Se på fasen, det finns kanske hopp för mig med.
Iallafall, den sega, hackiga datorliknande manicken med hänga sig-specialiteter som stod här förut är nu utslängd ur huset.
Det är nästan så att vi måste skriva in den här dan i historieböckerna. haaallelujah.


HahaTänk att Ida sitter såhär för jämnan nu :)

OCH, lägg märke till Hannahs peruk!

socker

Någon gång i mitt liv så ska jag sluta äta choklad.
Och godis.
Det blir nog ungefär samtidigt som jag dör skulle jag tro.


Tv4

"så botar riksdagspolitikerna sina förkylningar"
Alltså snälla, jag börjar snart gråta. Varför gör man ens ett inslag om det? Vad tänker man när man kläcker ur sig en sån idé liksom, att göra ett reportage om politikers kureringar emot förkylningar? Är politiker friskare än oss vanliga vandrande bacillbomber?
Jag bara undrar.

 


måste klämma in lite mer klagande..

Det går inte bra nu. Jag sitter och letar ihjäl mig efter statistik till debatten imorgon. Det går inte sådär överträffande bra. Det går faktiskt inte det minsta bra.

sen läste jag just att Amy Diamond ska vara med i melodifestivalen nästa år igen! Ge mig en näsduk och en hängsnara. (och en chokladkaka att tröstäta innan jag dödens dör)

svensk musik

Det finns två (nej, förmodligen många fler) svenska artister som jag verkligen inte klarar av.  Jag får liksom skavsår i öronen och utslag i öronvaxet så fort jag hör dom. Den ena är Lars "åh han är så himla bra, lalala" Winnerbäck och den andra är allas vår Amy Diamond.
Jag vet att jag är typ den enda sextonåriga tjejen i hela Sverige som inte har lyckats charmas av Winnerbäcks orangea skäggväxt och skrövvelröst men jag kan inte hjälpa det. Jag fattar inte det bra med den mannen?
Och sen har vi Amy. Ja, det är ju Amy. Bara det faktum att man väljer Amy Diamond som sitt artistnamn säger väl det mesta. Förlåt, men nej, jag ser inte the big star i henne heller.
Färdigklagat för idag!


swimming

Jag är världens gladaste människa idag. Eller nja, kankse inte världens men. Om man räknar bort såna som återfinner sin förlorade son efter 15 år eller hittar 98 kilo guld i smutstvätten så är jag nog en av dom gladare. 80 satans längder och jag lever fortfarande.
Imorgon har vi sovmorgon (GOD BLESS) och sedan ska vi leka lekar och mysa med klassen på eftermiddan. Att Malin och Elin ska hålla i lekstunden och att det har utlovats intima och vulgära frågor känns inte sådär jätte-otippat. After all, det är ju som sagt Elin och Malin :)


Ny vecka igen

Helt ärligt, är det någon som ens märker av att vi har helg sisådär två dagar i veckan? Nu är det måndag IGEN! Det är jämt måndag. Eller söndag. Aldrig lördag. Nej, det är aldrig lördag. Iallafall inte hos mig.
Imorgon är det faktiskt inte måndag. Imorgon är det tisdag. Tisdagar kan vara helt okej ibland. Imorgon är tisdagen inte det minsta okej. Vi ska nämligen klä av oss kläderna, gå barfota på världens äckligaste golv och hoppa ner i vattnet som folk har snorat, kissat och gud vet vad i.
Ja, vi har alltså simning imorgon.
Nej, jag ser inte framemot det sådär jättemycket.


Kontaktannonser

Bläddrade igenom öa i morse och fastnade på sidan med kontaktannonser. Av ren nyfikenhet alltså och ingenting annat (ville bara göra klart det så att ingen börjar undra vad jag är för en sorglig människa). Vissa människor är verkligen pang på rödbetan måste jag säga. Tillexempel fick jag dagens första skratt när jag läste om en kvinna som var 31 år. Såhär skrev hon: Kvinna 31 år vill gifta sig med en man 48-56 år. Kan få ord. Har ett barn. Sen skulle den som var intresserad skicka ett sms och ja, antar att ni nångång tittat igenom såna där.
Alltså, va? Hon vill alltså ha ett sms från en gamling som hon kan gifta sig med. Lycka till att förklara den nya familjemedlemmen för ungen. "Nej lilla gumman, det här är inte morfars kompis. Det här är Lennart. Mamma och Lennart ska gifta sig imorgon och sen ska Lennart bli din nya pappa".
Stackars barn.


En Sandra och en Johanna

  •  Vi fick oss en skymt av våran favoritlärare (gigantisk hostattack och 2000 situationstecken) görandes det hon gör bäst, sittandes framför datorn med något som var skrämmande likt en chipspåse
  • Vi blev inbjudna på Framnäsbaren av vakten (vi tackade dock nej)
  • Till sist konstaterade vi att folk som bor på Valla och åker runt i en minibuss 18 varv runt stan inte har sådär jättemycket till liv. (tillskillnad från oss som faktiskt GICK typ lika många! Big differens..)

det var typ det.


Hej och hå!

vilken normalt funtad människa vill vakna till ljudet av pistolskott och en gubbe som på dålig engelska vrålar MOTHERFUCKER! ? Ja, förmodligen inte en endaste. Någon som dock gör det är min bror. Kvart i sju varenda morgon hör man den där satans rösten och jag fattar inte att människan inte fått en hjärtattack än.
Ja, vi väntar med spänning för att få följa utgången av hans sjuka morgonrutiner...

En till kul sak är att vi slutade 11.50 idag. Jättekul Sandra, verkligen. Ni slutar 11.50 VARJE fredag? Sant, men grejen var att vi satt kvar i skolan och pratade i tre timmar efteråt. TRE timmar efter att vi hade slutat, fått helg liksom! Euhm, vilka normalt funtade människor gör DET då?
Haha, se på fasen. Jag och min kära broder kanske har nånting gemensamt trots allt. 

 trevlig helg på er!


haha

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
ni fattar va? Jag har haft en kul dag.

och imorgon är det musikprov och jag väljer att inte skriva ett endaste enda litet ynka 'haha' åt det. Det får inte ens ett litet hihi. Faktum är att det inte får så mycket som ett fniss! För vem fnissar åt att sitta som en idiot och inte kunna en enda fråga liksom?


ironi

NU HADE JAG SKRIVIT VÄRLDENS LÄNGSTA INLÄGG OM MIN KANONSTART (IRONI, NÅGON?) PÅ DAGEN. Men som ni ser så blir det inget långt inlägg alls idag. Hela skiten försvann och det är nästan så jag känner hur ögonen tåras (också lite ironi). Det här är verkligen nånting jag hatar med att blogga. Råkar man bara så mkt som komma åt en satans knapp så försvinner allting.(INTE ETT DUGG MED IRONI)
nu gick ni miste om en otroligt intressant historia, jag lider med er.
- Ja, helt rätt. Det sista var också ironi.

prov

Kan berätta att det satans lajvprovet idag gick rakt ner år varmare breddgrader!
Tjoho..


allaktivitetsdag

Jaha, måndagen bortgjord. När vi hade sambalirat (ehee) oss igenom friluftsdagen och vunnit alla matcher(ännu mer ehee) var klockan ett och vi fick sluta. Kallt som satan var det så jag och Johanna for hem och drack kaffe och oboy. Alltså brukar det vara såhär kallt i oktober? Jag trodde allt klimattjoffs handlade om att det höll på att bli så mycket varmare? Eller?! Nästan så att jag börjar tveka på att det verkligen finns någon växthuseffekt och sprickor i ozonlagret och allt vad det är. Det är ju typ isbjörnsvarning. Huuuhg!


tjoho

,-Helgen är slut
,-Vi ska lära oss 60 olika namn på upptäckare, vetenskapsmän och blomsterfån från 1500-talet som ingen frisk människa nånsin kan ha hört talas om tills på onsdag
,-Det regnar
,-Min näsa är tätare än en extrafodrad, vattentät gummibåt
,-Jag känner ungefär lika mycket smak som när man äter en gourmetmiddag bestående av luft
,-Det ska bli runt 0 grader imorgon och vi har friluftsdag
,-Ingen vet vilken tid vi ska samlas imorgon

hallelujah, sa jag att livet leker?


Fredag

Lars åkte inte ut :) Jag tror mitt äppelträd hoppar högt och dansar salsa inombords just nu. För om jag hade hängt mig i det så skulle det nog vara slutet för det stackars trädet. Åtminstone så skulle det lutat väldigt snett och varit utan grenar på ena sidan. Det hade ju varit.. orginellt.


hej

For your information:
om Lars åker ut ikväll så hänger jag mig i äppelträdet.
Eller så slutar jag se idol.
Har inte bestämt mig riktigt än..


What made my day!

Hoppas att mitt tangentbord är vattentåligt. Om inte, så kommer det nog gå en väldigt plötslig död till mötes. Det utsätts nämligen för ett kraftigt, salt skyfall just nu. Ja, ni gissade rätt, jag sitter och lipar som en liten mes. Anledningen är Ida. Min finaste fina Ida ringde just ifrån rislandet i öster. Jises vad jag saknar den fröken! Det blev en massa grin, ännu mer skratt och prat om fula kineser som skickar kärleksbrev. Tänka sig, Ida har fått en gulhyad beundrare med snea ögon. En sån där romantisk en som skickar kärleksbrev. Jag kan inte annat än förstå honom. Världens bästa Ida!


??

Helt seriöst, kan någon tala om för mig varför min email-inkorg är full av mail från viagra?
SER JAG UT SOM EN 75ÅRING MED EREKTIONSPROBLEM?!!

RSS 2.0