Snart blir det fredagsmyyyys
Jag hamnade just framför en blogg som handlade om gourmetmat och specialiteter i köket.
Och jag insåg just att jag aldrig kommer bli någon sån där gormetmänniska som bjuder på chilimarinerade snigelskal och friterade grodlår.
För, jag fattar verkligen inte grejen med sån där gourmetmat.
För det första så ser maten inte ens god ut.
Och storleken på portionerna ser ut att vara hämtad ifrån Du är vad du äter.
Sen känns hela upplägget så galet stelt.
Att sitta och försöka pillra i sig dessa små delikatesser när man är vrålhungrig och helst av allt skulle vilja kasta i sig en kebabtallrik skulle kännas som ett slag i ansiktet.
Ett hån emot matkulturen.
Och jag insåg just att jag aldrig kommer bli någon sån där gormetmänniska som bjuder på chilimarinerade snigelskal och friterade grodlår.
För, jag fattar verkligen inte grejen med sån där gourmetmat.
För det första så ser maten inte ens god ut.
Och storleken på portionerna ser ut att vara hämtad ifrån Du är vad du äter.
Sen känns hela upplägget så galet stelt.
Att sitta och försöka pillra i sig dessa små delikatesser när man är vrålhungrig och helst av allt skulle vilja kasta i sig en kebabtallrik skulle kännas som ett slag i ansiktet.
Ett hån emot matkulturen.
Kommentarer
Postat av: emelie
hej. fan vilken skön blogg du har. den kommer jag att besöka ofta. du skriver roligt. :)
Postat av: evie
Fin blogg :) kolla min
Trackback