Saturday

Med risk för att tappa alla sina vuxenpoäng (som om jag nånsin haft några?) så känner jag att jag måste berätta vad den här megacoola tjejen gjorde av sin lördagkväll.
Hon var ute och åkte bob. I lekparken.


IDA CARLSSON 16 ÅR!

Ungen skulle egentligen förtjänat 40 000 ballonger, 27 tårtor, 600 blöta pussar och 969 000 000 chokladkakor

men eftersom jag inte är någon hightech människa som kan skicka sånt till andra sidan jorden så fick det bli ett firande med dålig mottagning i telefon istället. Jag menar, man måste ju ta det näst bästa? (eheeee)
Grattis iallafall världens coolaste kines!

Fredag den 28:nde

Det har inte varit min dag idag. Iallafall inte från kl 14. 
okej, det var två timmar sen så vi tar om det: 
Det har inte varit mina två timmar idag då. Eller nåt. Lyssna bara på det här;
Efter att ha strosat omkring på stan en stund så sa jag tack och hej till Johanna och Olivia och snabbade mig ner till bussen. Vid palladium var det halt. Väldigt halt. Som de flesta andra sextonåriga människor så har jag inte broddar på mina skor. Hala skor och hal is är inte klockren kombo. Jag halkade alltså. Japp, jag druttade på rumpan. Självklart skulle  tre killar i tjugoårdåldern gå förbi. Självklart skulle dom se mig. När jag ställt mig upp, fått ur mig ett litet 'hehee, oops' och börjat skynda vidare så kollar en av åskådarna på mig och säger "ingen fara". Vadå 'ingen fara'? Jag fattar liksom inte? Vad menade han med det? varför skulle det vara någon fara med honom när det var jag som hade ramlat och jag som var rödare än en brandbil? Brukar man inte fråga hur det gick med den som ramlat istället för att berätta att man själv mår bra?
Aja, eftersom jag var sen till bussen så hade jag inte tid att stå kvar och tänka på hur mycket jag ville skjuta mig själv, så jag skyndade vidare. När jag kom ner till övergångsstället såg jag att bussen precis var påväg ifrån hållplatsen. Jag vinkade och log mitt smörigaste tyck-synd-om-mig-jag-har-missat-bussen-leende. Busschaffisen ville tyvärr inte låta sig charmas utan kollade surt tillbaka och skakade på huvet så att rynkerna fladdrade. Röd som en brandbil och sur som en citron vräkte jag ur mig ett 'fitta'. Inte menat till surtanten bakom ratten (eller jo, kanske lite) men mest för att jag inte orkade gå hem. Iallafall så råkade två tanter höra min groda. När dom gått förbi och var sisådär en meter framför så vänder sig den ena och viskar (eller det var nog menat som en viskning iallafall): "usch, så osmakligt". Jag visste inte om jag skulle sätta mig på trottoaren och lipa litegrann (jag menar, jag var ju redan blöt i baken så det spelade ju som inte så stor roll) eller om jag skulle gå fram och dra ur löständerna på tanten. Var det sura-tanternas-dag idag, någon som vet?
Jag övervägde iallafall att springa in och hänga mig i en gardin inne på hemtex. Sedan ångrade jag mig och började traska hem.

coffeemagic

Hela vägen hem från skolan gick jag och tänkte på hur skönt det skulle bli att bara gå och lägga mig och sova. Ingen träning, ingen annan hemma och ja, ni vet.. huur skönt som helst! Men sedan fick jag snilleblixten att jag kanske skulle dricka lite kaffe först, bara lite litegrann. För att liksom få upp lite värme innan jag skulle ta min lilla powernap. Det blev en kopp.
Två.
Tre.
Okej, jag sitter här med min fjärde, urdruckna kaffekopp. Sa jag att jag har lagt ner sovplanerna?


Städningsfanskap.

Okej, jag erkänner:
Jag är sämst i världen på att städa. Jag kan inte. nej, jag kan verkligen inte. Det liksom låser sig i hela kroppen så fort jag ska städa. Bara tanken på dom där satans golvmopparna och dammsugare och allt vad det heter ger mig utslag.
Iallafall så tänkte jag städa rummet idag (eller nej, mamma tänkte att jag skulle städa rummet). Det gick väl.. sådär. Tog mig igenom hälften iallafall. Den andra hälften tar jag kanske imorgon.
Eller på fredag.
Eller kanske till jul.

25 november

Ida kommer hem om 23 dagar! 23 DAGAR! Det är nästan bara två veckor!
-men är du dum i huvet?
Nej, det är jag inte. Lyssna här:
om man räknar bort alla fredagar och lördagar (dom går ju så snabbt ändå liksom, så dom behöver vi inte räkna) så är vi nere på 17 dagar. Sedan är söndagar så otroligt jävla tråkiga, så dom är inte ens värda att räknas som en veckodag. Vi räknar bort dom också så är vi nere på 14 dagar.
Ida kommer hem om ungefär två veckor alltså :)

Woho, hallelujah och alla andra bra ord på det!


Måndag

Eftersom att allas vår eMILFridh blev lite tappad som barn och inte fick den uppmärksamhet han behövde, så ville han gärna att jag skulle skriva några vänliga, sanningens rader om honom. Som den sanna vän jag är, så hade jag inte hjärta att säga nej. So, here's from me to you my dear friend:
Du kan inte spela minigolf
Du kan inte ro en båt
Du kan inte spela bluffpoker

Ja, du är rätt värdelös på det mesta med andra ord :)

söndagsångest

Idag är det söndag och jag är en trött människa.
En mycket trött människa.

Jag har precis konstaterat att när jag är klar med alla julklappsinvesteringar så kommer jag vara en fattig människa.
En mycket fattig människa.


? - !

- Vad är det som är skrikigt, spinkigt, fullt med självförtroende och helt omöjligt att lyssna på i mer än 3,4 sekunder?
Svar: Johan Palm.
Hur kan människan vara kvar i idol? HUR I HELA FRIDEN KAN HAN VARA KVAR?

Det krävdes två paket glass med en underbar Johanna för att smälta tragedin.


Engelskaquiz

- So, what's the answer of question number four? What happened on the Crystal night?
Andy svarar: it was the first big attack against New Jersey.
Tystnad. Asgarv.


skolkatalogen

Varför printar man en skolkatalog i färg för? Varför?
En skolkatalog ska vara grå och tråkig med mjukt omslag.
Inte en inbunden bok med rosa text och färgbilder!

traditionsbrytningen till trots så måste jag erkänna att jag nog kan hela boken utantill snart..


spinning

Det var spinning idag på brux och som alltid lämnades skorna utanför omklädningsrummet. När vi lämnat våra skor, gått nerför trapporna, trampat tills det inte gick att trampa längre och svettats tills det inte fanns mer att svettas så väntade en dusch. Efter duschar brukar man vanligtvis klä på sig, så ja, det gjorde vi. Sist men inte minst brukar skorna tas på. Jag såg till min förvåning att jag hade tagit med skorna in i omklädningsrummet.
Och att jag hade knutit en knut på insidan.
Och att dom var alldeles rena.
Och att lappen på insidan satt kvar (jag drog bort den så fort jag köpte dom)
Att det liksom inte var mina skor var liksom ganska uppenbart, kan man tycka. Men just då var det inte så uppenbart, så jag tog på mig skorna. Ja, jag tog på mig skorna och skulle gå ut ur omklädningsrummet som en värsta sortens skotjuv.
jag skäms. Förlåt. Men jag upptäckte faktiskt mina egna skor när jag kom ut. Och jag tror ingen märkte nånting heller.
Haha tänka sig, jag var nästan kriminell idag! Bara en sån sak kan ju vara nåt att berätta för barnbarnen. Värsta gangstermormorn liksom!


Tisdag

Människan som kom på tanken med fyspass ligger ungefär längst ner på min tycka om-lista just nu..

Ritskills :)

- Sandra, det där är väl fan ingen skoter! Det ser ju ut som en dinosaurie. Eller nej, en forntida lämning!

Tack Annie, tack!
Det var en klockren skoter. Vem som helst hade kunnat se det. Jag menar, den hade styre, medar och ett sånt där band (heter det band?) på undersidan, vad mer kan man begära av en amatörkonstnär liksom?


Idol

 Kan någon köpa ett par glasögon åt Katrin Zytomierska (eller vad männskan nu heter)?
Hon vräkte nämligen ur sig att Robin B var snyggare än nånsin i fredags och att han såg så manlig ut..hu

ursäkta?
när blev det där manligt? N-Ä-R-?!

WOHO!

vet ni vad som står bredvid våran spis?
"ja, jag har varit i ditt hus 97 ggr och jag vet att eran fula gamla kaffebryggare står där"
haha, FAIL ON YOU! Den fula kaffebryggaren är historia. Den har nämligen fått lämna plats åt ett lyckopiller i espressomaskinsformat.

Ja, jag är en lycklig jävel :)


Astrid Lindgren

Är det idag det är Astrid Lindgrens födelsedag? Visst är det det?
Jo, nog tusan är det! Hon skulle ha fyllt 101 idag. Det vet jag, och om jag mot alla odds skulle ha fel så kan ni ju försöka förtränga att jag nånsin skrivit det här inlägget och viljat framstå som intelligent och allmänbildad.
Iallafall, jag tror jag ska bli som henne när jag blir en gammal skrutt. En såndär riktig mystant som bjuder på bullar och berättar sagor. Vad fridfullt allt skulle vara. Största problemen uppkommer typ när jästen tar slut.

Ett nattinlägg

Klockan är två minuter över tre.
Nej, inte 15.02, 03.02 !!
Varför i hela värden är jag vaken nu när jag borde ligga och snutta kudde och drömma om studsande ponnies och sagoland?
Svaret stavas huvudvärk. H-U-V-U-D-V-Ä-R-K-! Den människan som uppfann huvudvärk borde seriöst skjutas. Utan den lilla uppfinningen skulle jag nämligen ligga och sussa som ett litet barn nu. Inte sitta här och käka bananer.

 sen kan man ju fråga sig vilken idiot som botar huvudvärk med att sätta sig framför datorn(?) Smart tjej!

kallt som sjutton

Helt ärligt, hur kan det vara såhär jävla kallt i NOVEMBER? VA?! brukar det alltid vara det?
isåfall har jag nog sovit bort dom sexton senaste novembrarna...

Fys, spinning and so on..

Jag har inte träningsvärk. Inte ens litegrann. Helt galet! Kanske tillochmed helt otroligt galet..
Om det beror på att jag knappt kunde gå förra veckan och därför var rädd att ta ut mig, eller om jag faktiskt har blivit lite starkare vågar jag inte fundera sådär jättemycket på. Har av någon konstig anledning känslan av att det beror på det förstnämnda.
Eller nej förresten, jag tar tillbaka det där. Klart jag har blivit starkare ?

Nånting som jag definitivt har blivit den senaste veckan är iallafall mer skolless. Inlämningar och prov och fan och hans gamla morbrödrar. Åh, vad jag tar tillbaka allt jag sagt om att skolan är slapp.

Hejhallå!

Alla vet redan att jag hatar söndagar lika starkt som Caroline af Ugglas hatar schampoo, så att skriva det skulle kännas en smutta tjatigt. Därför hoppar vi över det idag.

men att klaga över söndagar är ungefär vad min fantasi sträcker sig till just nu, så jag är rädd att det inte blir så mycket mer än sådär idag. Gissar att ni klarar er rätt bra ändå. Hej på er!


L

L som i Lördag

Lollo the Master

Lovisa sitter och ger en lång förklaring till nånting som hände igårkväll..
Sandra: Va? Alltså, jag fattar inte?!
Lovisa: Men ååh..(berättar om allting igen)
Sandra: Haha, jag fattar fortfarande inte..
Lovisa: (suckar) Men, vad är det du inte fattar?
Sandra: Jamen, vad menade han med 'du är sjuk'?
Lovisa: Jaha..(tystnad).. ja, det fattar faktiskt inte jag heller..

Man kan inte annat än älska människan!


Altzheimers

Jag tror på riktigt fullaste allvar att jag håller på att tappa minnet. Få altzheimers. Bli dement.
Räcker det inte med att jag rör mig som en gammal tant eftersom jag har träningsvärk i varendaste jävla muskel, VA?! Ska jag behöva bete mig som en 70plussare nu också?


So-frågor

Kan du beskriva hur en sådan vinst skulle kunna gå till på Nolaskolan?
Svar : Tillexempel ifall John Bauer skulle starta krig mot Nolaskolan. Nola hade kanske tillslut vunnit kriget men ljushallen hade använts som slagfält och var därför förstörd. Sedan hade flera elever och lärare från skolan dödats och alla matteböcker brunnit upp.


Ibland är tillochmed min fantasi på topp.


Jahaja

Hahahaha! Pappa har fått en inbjudan till en modedag i Sundsvall. Hade jag inte varit så förbannat trött så hade jag nog legat på golvet och vridit mig av skratt just nu. Bilden av min pappa omkring-minglandes på en modedag i tajta byxor och en trendig rock (eller vad det nu är trendiga 40plussare klär sig i) känns lite.. skrämmande.
Skulle tippa att chansen att han kommer gå dit är ca 1 på 89 milljarder..

Sedan undrar jag lite försynt hur många mordhot nissen som lyckades hugga av 'smsledningen' utsattes för igår? Inte tillräckligt många förmodligen..

Måndag

Det enda som är värre än en måndag, vet ni vad det är?
Jo, en måndag när någon ond människa har fått för sig att jävlas med halva svenska folket och gjort så att det inte går att skicka ett satans sms.

men usch, nu lät jag sorglig. Jag tar tilbaka det där.

...

Eller nej, det gör jag inte alls. Det är ju skamligt!


Söndag

Jahapp, då har det varit lov i sisådär 14 sekunder men ändå är det söndag igen.
men ja, det är ju bara ungefär 79 år tills nästa lov så det ska nog gå bra..

RSS 2.0