Hmm

Nä, vad är det jag ser? När jag skulle gå och lägga mig igårkväll så ser jag. Datorn är inte alls utslängd. Den står utanför mitt rum. VAD I HELA SATANS VÄRLDEN GÖR DEN DÄR?! Jag började nästan gråta. Är det meningen att jag ska behöva se den där varendaste morgon nu? Isåfall kräver jag en burk med antidepressiva.
Jag lyckades iallafall stå emot viljan att kasta ut den genom balkongdörren. Nöjde mig med att räcka ut tungan och gå in och lägga mig.
Ja, godmorgon på er med.

Kommentarer
Postat av: tjoho

måste bara säga att du skriver så himla roligt, jag typ fnissar i huvudet när ja läser dina inlägg, o det kan inte vem som helst få mig att göra :)

KEEP THE GOOD WORK GOING

CIAO

2008-10-20 @ 09:10:17
Postat av: Cliss

Svar: Det är bra det. Jag ska kolla med dina föräldrar, om du kan få en extra julklapp i år bara för det ;)oj, förlåt...det är tomten jag ska kolla med ;)

2008-10-20 @ 13:03:41
URL: http://clissmaster.bloggagratis.se/
Postat av: Cliss

Svar: Undra om man kan smsa till tomten *-) "Hej, kära skäggiga gubbe. Nu är det så här att Sandra.....nånting.....säger eller skiver inte "men lol" tycker inte du också att det är värt en extra julklapp? Hon behöver inge stort, det räcker med en 70 tums teve och en resa till Bjästa. Iallafall tycker jag som skriver detta brev, att hon är värd det, för vem vet...kanske är Bjästa stället för henne" PS: Sandra tycker väldigt mycket om rött. (hoppas jag) /mvh ClissMaster. :D

2008-10-20 @ 16:09:10
URL: http://clissmaster.bloggagratis.se/
Postat av: Cliss

Svar: Men man måste ju ställa in sig hos tomten, kan du inte låtsas gilla rött? ;) Månen? Vad har du där att göra? Där finns ju inge blogg.se! Men jag ska kolla med tomten om den saken :)

2008-10-20 @ 19:31:55
URL: http://clissmaster.bloggagratis.se/

Gör mig glad med en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0