konfirmation

Gud vad jag känner mig som en snäll kusin! Jag ska följa med ner till Kristoffer som konfirmerar sig på söndag. Jag missar min makeupstorelektion, lomsjön, match på söndag och flera dagar med Ida som ju åker på måndag. Jises, att jag offrar allt det här för att sitta lugnt och stillsamt i kyrkbänken och lyssna på psalmer, titta på nattvarden och tänka igenom mina synder. Det kunde man inte tro Sandra! Söndagen kommer bli en fin dag i ditt liv. Kanske skulle satsa på att vara en kyrklig fröken lite oftare. Tänk vad nöjd man skulle känna sig på kvällen :)
Och för er som (EMOT ALLA ODDS OCH TÄNKBARA ANLEDNINGAR) tror att möjligheten att tillbringa hela lördagen inne i sthlm och mitt dåliga samvete över att han faktiskt åkte upp på min konfirmation kan ha nånting att göra med beslutet att åka ner kan jag väl bara lyfta på hatten och gratulera. Jag är genomskådad..

Kommentarer
Postat av: Felicia

Tack så mkt :] Mysig blogg du har

2008-08-15 @ 14:30:44
URL: http://flicia.blogg.se/
Postat av: MissyElliot

Ja, ibland är det bara att ställa upp och vara en "snäll flicka", men ärligt talat så är konfirmationer inga höjdare.

;-)

2008-08-16 @ 08:26:29
URL: http://missyelliot.blogg.se/
Postat av: Idaa

Tack :) Härlig blogg du har :)

2008-08-16 @ 13:35:25
URL: http://mskarlsson.blogg.se/
Postat av: emma

SANDRAAAA! titta titta! jag har lyckats! min första bloggdesign någonsin och jag är så himla stolt över mig själv att jag fick till det. och så himla pjåkig blev den ju inte, eller? :D

2008-08-16 @ 19:00:17
URL: http://emmaabergstrom.blogg.se/

Gör mig glad med en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0